escampar-se

 

Microsoft Word - treballs.doc

 

derives… i derivades

fotografía 120×84 cm (fragment) / Vídeo-audio. (mides variables)

2013

 Centrant-nos en la vila de Salt (Girona) on conflueixen moltes cultures, el projecte tempteja formes de reflexió col·lectiva. La idea del projecte és “llençar “ la pregunta sobre el futur al carrer per a recolllir el seu rumor, els desitjos i els temors, el balbuceig… tot allò que no pot ser traduït a l’estadística.

Derives… i derivades és un mapa del moment: la mateixa fotografía i la trobada amb la gent. Petits fragments que concentren la història d’una persona. Un conjunts d’instants, amb una càrrega històrica i una projecció futura.

 

 

 

Microsoft Word - treballs.doc

 

 

rámlah

fotografía-vídeo, 2012-2013

 

“[rámlah: mot àrab que significa areny o sorral i que adaptat al català ha derivat en rambla]
rámlah és una creació artística concebuda com un procés. Es pot afirmar, sens dubte, que té un caire etnogràfic i sociològic i que alhora el defuig. Malgrat que remet a una època històrica concreta, no es tracta de la il·lustració visual d’un esdeveniment ja transcorregut. L’aigua és l’element que té el màxim protagonisme en aquest projecte. En bona mesura, com és obvi, es presenta com a brollador de vida, però sobretot esdevé una advertència metafòrica en el sentit, que amb el seu fluir, palesa l’escolament del temps i al seu torn remet al potencial destructor de les forces de la natura. Així, doncs, activadora de la vida i possible causant del cataclisme, l’aigua, entre l’abundància regeneradora i l’excés arrasador, s’erigeix en una eina per atansar-se amb ulls crítics a la vivència urbana actual”.

(fragment del text de sala: Jordi Font Agulló)

Teniu més info sobre el projecte a http://www.ramlah.org

 

 

 

Microsoft Word - treballs.doc

 

éscultura

Performance- Audio & vídeo de la col·lisió .

Martell, peces de plats, tampó . Mides variables

2011

 

Diferents persones del veïnat trenquen el seu propi plat per guardar-se’n una peça i donar-ne un altra com a símbol de connexió amb la biblioteca del barri. Tot el procés estampat i certificat.

 

 

 

 

Escala 1:1


DSC_0108.br

DSC_0091.br

Escala 1:1 va ser un projecte realitzat al llac de Banyoles amb motiu de la 32 exposició de flors, que es va fer al Juny ’09. Es tracta d’una reproducció de l’estructura interna (l’ànima) d’una de les antigues pesqueres del llac . L’estructura  es va deixar surant al davant de la pesquera, com si fos la seva imatege especular.

Projecte realitzat per Víctor Masferrer i Marc Padrosa.

 

 

Radiomensió

Radiomensió es un projecte realitzat juntament amb Daniel Miracle i Ingrid Guardiola dintre del marc de la convocatòria Idensitat 05 (www.idensitat.net).

Proposàvem la creació d’una “Oficina Experimental de Comunicació i Participació” que s’encarregaria d’aportar idees per a la dinamització cultural, la  documentació de la memòria històrica i la interacció entre  col·lectius. La fase d’investigació tenia una duració de tres mesos, que culminàven amb una exposició final que es va dur a terme a la Torre Muntadas del Prat de Llobregat. La nostra intervenció té com a nòdul central una pàgina web, radiomensio.wordpress.com,  i té com a intenció futura (si el projecte es duu finalment a terme) la creació d’una plataforma de comunicació, amb tallers, radio on-line, mapografia i enregistraments sonors entre d’altres  activitats i que pugui posteriorment autogesitonar-se. De moment ens vàrem dedicar a treballar amb la gent gran del Prat i presentem un recull de la seva memòria històrica. A més a més hi podeu trobar alguns enregistraments sonors del territori i algunes idees d’interactivitat amb la gent.

DOMINGO Y EMILIADeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s